ดร.ธวัช ชุมชอบ ผอ.ร.ร.สามัคคีวิทยาคม จ.เชียงราย นำตัวแทนคณะครู นักเรียนร่วมเป็นเจ้าภาพบำเพ็ญกุศลถวายแด่พระบาทสมเด็จพระปรมินทรมหาภูมิพลอดุลเดช เนื่องในการพระบรมศพ โดยมีดร.ปรมินทร์ อริเดช ประธานคณะกรรมการสถานศึกษาขั้นพื้นฐาน อาจารย์วรสฤษฎิ์ ปิงเมือง กรรมการผู้ทรงคุณวุฒิ ร่วมพิธี 16 ก.ค. 60 ณ พระบรมมหาราชวัง

On 16th July,2017 Dr.Tawat Chumchob, Director of SWK School, led the representatives of SWK School teachers and students to co- host the royal funeral rites of the late King Bhumibol Adulyadej. They were able to show their gratitude and respect for His Royal Grace who is lying in state at the Grand Palace in Bangkok. Dr. Poramin Aridech, President of the School Basic Commitee and Mr.Worasarit Pingmeuang, Senior Advisor Committee, also joined in the ceremony.

Post Author: Admin SWK