ดร.ธวัช ชุมชอบ ผู้อำนวยการโรงเรียนสามัคคีวิทยาคม จ.เชียงราย พร้อมด้วยรองสุรัตน์ เสาร่อน และตัวเเทนนักเรียน เข้าร่วมการประชุมสัมมนานานาชาติ…พระพุทธศาสนากับการพัฒนาสังคม ณ ไร่เชิญตะวัน จ.เชียงราย

On 8th July, 2017 Dr. Tawat Chumchob, Director of SWK School, accompanied by Mr. Surat Saoron, Vice director, and representatives of SWK School students attended at Buddhism and Humanitarianism In Asia Conference at Cherntawan International Meditation Center, Chiangrai.

Post Author: Admin SWK